عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: زبان بعضی انقلابیون دهه ۶۰ عوض شده و در زمین بازی دشمن فکر می‌کنند و تن به سرکردگی دشمن داده‌اند.

به گزارش مشرق، حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عصر امروز (یکشنبه 25 مهرماه) در همایش تسخیر لانه‌های جاسوسی مجازی استکبار جهانی با بیان اینکه همه ملتهایی که درگیر مقاومت هستند نیازمند حضور "گردانهای آزادیبخش در فضای مجازی" هستند، گفت: به وجود آورندگان فضای سایبر گمان می‌کردند این خط شکسته نخواهد شد، اما امروز با یک جبهه مقاومت رسانه‌ای مواجه شدند.

وی با بیان اینکه امروز دشمنان با واکنشی مواجه شدند که اگر این مسیر ادامه یابد گردانهای آزادیبخش در سراسر جهان تشکیل می‌شود، گفت: نفس سلطه در گرو ناآگاهی افکار عمومی است. 40 سال پیش که ایران در اختیار مطلق صهیونیستها بود، رسانه‌های دست انقلابیون از دیوارنویسی شروع شد و پس از مدتی چیزی جز چند عدد اعلامیه نبود اما بعد از چند سال نبرد صاحبان همان رسانه‌های ضعیف پیروز شدند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در زمان دوم نیمه نهضت اگر یک برگه اعلامیه حضرت امام دست کسی دیده می‌شود 3 تا 6 ماه زندانی داشت حتی رساله امام هم 6 ماه زندان داشت.

رحیم‌پور ازغدی با تاکید بر اینکه چون پیام ما پیام آزادیبخشی بود، نظام سلطه شکست خورد خاطرنشان کرد: مصداق این اتفاق امروز باید در سطح جهان اسلام اتفاق بیفتد. توان تکنولوژی دشمن قابل مقایسه با ما نیست اما همین گردانهای آزادیبخش در جبهه مقابل به کار رفته و امروز صریحا اعلام می‌کنند در ارتش‌هایشان لشکرهایی فعال در حوزه سایبر دارند که فعالیت‌شان رصد کردن فضای مجازی است تا ببینند چگونه می‌توانند به جبهه مقابل ضربه بزنند.

این استاد حوزه و دانشگاه با استناد به جلد 10 اسناد لانه جاسوسی اظهار کرد: آمریکایی‌ها در آن زمان به رسانه‌های داخل حساسیت داشتند و در یکی از اظهار نظرهایشان تعجب می‌کنند که چگونه پیامهای امام در سطح کشور منتشر می‌شود.

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه اگر کسی به کشورهایی مثل آمریکا برود هزاران نشریه و تلویزیون می‌بینند، گفت: این افراد توجه ندارند که آنچه که گوشها و چشم‌ها مخابره می‌شود میکروفونها نیست بلکه بوقهایی است که به یک میکروفن وصل است. گیرنده‌ها بسیار است اما فرستنده‌ها یکی است.

وی افزود: برخلاف فعالیت کمونیستها و فاشیست‌ها که فضا را می‌بستند در جهان سرمایه‌‌داری صدها موج وجود دارد اما از همه این امواج یک پیام مصادره می‌شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: معنای هژمونی همین است، یعنی گفتمانی واحد از مرکزیت کنترل شود اما رنگ و لعابها متکثر باشد و رسانه‌های رنگارنگ وجود داشته باشد.

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه امروزه فضای مجازی را می‌توان دو قطبی کرد، گفت: تنها انقلاب اسلامی این ظرفیت را دارد تا نیروهای آموزش دیده و تربیت شده‌ای را آماده کند تا به سرعت فضای جهان را تغییر دهند و می‌توان این جاده را دوسویه کرد.

وی تاکید کرد: دشمن با لبخند سر از بدن جدا می‌کند و کاری می‌کند که خود انسان علیه خودش بیندیشد و دشمن از این طریق کنترل احساسات و افکار می‌کند. ما به لحاظ بنیه‌های بالقوه بیش از همه گفتمانها باید از جهانی شدن فرهنگ و رسانه استقبال کنیم.

رحیم‌پور ازغدی با اشاره به اسناد لانه جاسوسی امریکا گفت: آمریکایی‌ها سال 58 می‌گویند که ما باید بر روی نسلهای بعدی در ایران کار کنیم چرا که نسل فعلی از دست ما رفت اما نسل بعد انقلاب و امام را ندیده است و باید آنها را هدف قرار بدهیم.

وی با بیان اینکه کاری که در فضای مجازی می‌شود این است که ذهن ما را هدایت می‌کند و به ذهن ما اولویت می‌دهد، گفت: سازوکار موتورهای جست‌وجوگر در فضای مجازی ایدئولوژیک است و کاملا با پیش‌فرض و هدف عمل می‌کند. برنامه‌هایی که آنها در فضای مجازی پیگیری می‌کنند شامل چند چیز می‌شود از جمله اینکه نخبگان را کنترل کنند.

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: عبارت قلم از شمشیر نیرومند است درست‌ترین جمله است. اگر 10 رسانه موثر را فعال کنیم کار هزاران شمشیر را خواهد کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه کسانی که کنترل‌بخشی افکار عمومی را برعهده دارند می‌توانند از این طریق سبک زندگی را کنترل کنند گفت: امروز تنها انقلاب اسلامی می‌تواند فضای رسانه‌ای را دو قطبی کند و هیچ گفتمان دیگری نمی‌تواند این کار را انجام دهد چرا که انقلاب اسلامی پدیده تازه است. انقلاب اسلامی به دنبال یک زیربنای دیگری در جهان بود و هنر بزرگ حضرت امام نیز زیربنای جدیدی ایجاد کرد.

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه زبان بعضی انقلابیون دهه 60 عوض شده و در زمین بازی دشمن فکر می‌کنند، گفت: برخی خیال می‌کنند این افراد جاسوس هستند اما اینگونه نیست بلکه آنها تن به سرکردگی دشمن داده‌اند.

وی با اشاره به اینکه واقعگرایی غیر از واقع‌بینی است گفت: واقع‌بینی یعنی دیدن درست واقعیت اما آرمانگرا بودن یعنی رئالیسم در تحلیل و ایدئالیسم در روش. ما باید در حوزه نظر و تحلیل رئالیسم باشیم اما در حوزه عمل ایدئالیسم باشیم.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه در جریان اعتراضات وال‌استریت در آمریکا فضاهای مجازی را بستند گفت: اولین باری بود که از این سلاح علیه خودشان استفاده شد و این مسئله به ما سیگنال داد که از این فرصت می‌شود، استفاده کرد. با آموزش و انسجام می‌توان در این فضا به نتیجه رسید و آنچه در جریان است یک مبارزه ایدئولوژیک تمام عیار است.

وی در پایان افزود: وقتی استکبار جهانی فعالیت می‌کند چرا جبهه ضد استکبار جهانی وارد عمل نشود. وقتی به اسم جهانی‌سازی جهان را غربی می‌کنند پس می‌توانیم جهان را را اسلامی‌سازی کنیم.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس